A MODERN INGATLANKÖZVETÍTŐ

Magyarországon az ingatlanforgalmazók közreműködésével értékesített lakások, házak aránya viszonylag alacsony. Ennek legfőbb oka, hogy a szakma a lakosság nagyobbik felét eddig nem tudta sikeresen megszólítani. Azonban minden ingatlan adásvételének menedzseléséhez szakemberre lenne szükség!
A polgároknak a vásárláshoz és az eladáshoz is segítségre és hozzáértő támogatásra van szükségük, hiszen a szóban forgó érték gyakran egy élet munkájának eredménye. Csak egy felkészült, lelkiismeretes ingatlanspecialista adhat átfogó képet az ingatlanok műszaki és tulajdonosi hátteréről és a birtokba vétel után várható életminőségről, illetve segíthet a gyors eladásban.

Azonban ez a megfelelő szakmaiság önmagában nem elegendő! Mindez az ügyfelek bizalmának elnyeréséhez kevés! Mi tehát a megoldás? Hogyan szólítható meg a szakma által egy magyar eladó, vagy vásárló? Miképpen találhatunk egymásra, ügyfél és szakember? Egyszerűen! A hazai ügyfelek konkrét, életszerű szükségleteit kell szem előtt tartanunk. Nem ügynökökre, külföldről importált, tolakodó értékesítési eljárásokra, egyszeri találkozásokra van szükség!

A hazai lakások átlagos műszaki állapotából, a hiányos anyag- és kivitelezési kultúrából kiindulva ügyfeleinknek elsődleges szükséglete a biztonság. Az adásvételek kockázatának megszüntetése. Tudniuk kell, hogy mit is kapnak a pénzükért, és kitől vásárolnak. Tisztában kell lenniük, vajon pontosan mekkora értékkel bír a vágyott ingatlan. Ezért sokan vannak Magyarországon, akik a biztonság kedvéért legszívesebben egy ismerőstől vásárolnának nagy értékű vagyontárgyat, autót és ingatlant. Ez persze, csak ritkán lehetséges. Vagy mégsem?

Munkatársaink adatbázisában elsősorban olyan tulajdonosok lakásai és házai találhatók, akik már más területen elégedett ügyfeleink. Megbízunk egymásban! Velük ismerjük egymást! Ebből kifolyólag jól ismerjük az általuk eladásra kínált, az adatbázisunkban bemutatott összes ingatlan tulajdonosi és egyéb hátterét. Az általuk közvetített ingatlanügyletek megbízhatósága ezért élvonalbeli a piacon. A kiemelkedő szakmai tudás mellé a teljes biztonság nyugalmát kínálja vállalatuk! Ennek okán bátran, jó szívvel szólítom meg Önt, és ajánlom lakásaikat, telkeiket, családi házaikat!


Munkatársaink minőségi ingatlanközvetítőként célul tűzték ki, hogy egy megújuló ingatlanpiacon európai normáknak megfelelő szolgáltatást nyújtsanak. Ezért széles választékot kínálnak a vásárlók részére, eladni kívánó Ügyfeleik ugyanakkor segítséget kapnak tőlük, hogy ingatlanjaikat gyorsan, kényelmesen, biztonságos körülmények között értékesíthessék.

Szorosan együttműködnek a befektetéseket, hiteleket, biztosításokat közvetítő munkatársakkal. Elsődleges feladatuk az ingatlanok adásvételének menedzselése.

Szakképzett tanácsadóink rendszeres, heti kapcsolatot tartanak eladó Ügyfeleinkkel, hogy az értékesítési folyamat minden fontos mozzanatáról tájékoztatást adhassunk. Vevőinket az igényeik felmérését követően a lehető leggyorsabban kiszolgáljuk. Amennyiben a kívánt ingatlan nem található meg adatbázisunkban rendszeresen értesítjük a vásárlót kutatásunk eredményéről és a megtekintési lehetőségekről. A folyamatos elérhetőség és kommunikáció biztonságot jelent Ügyfeleinknek.

Tiszteletben tartjuk az Ügyfeleink drága idejét

Vevőink részére kizárólag az igényfelmérés során rögzített, a kívánságuknak megfelelő ingatlanokat mutatunk be. Az eladók otthonait egyúttal kizárólag fizetőképes, hitelképes vevőknek kínáljuk megvásárlásra.

Biztonság az ingatlanok jogi és műszaki hátterét illetően

Ügyfeleink biztonsága számunkra kiemelt jelentőséggel bír. Az ingatlan átruházással járó kockázatok sok Ügyfél számára nem ismertek, hiszen ezek az ügyletek egy polgár életében nem jelentenek mindennapi gyakorlatot. Kellő tapasztalattal, körültekintéssel védjük partnereink érdekeit! A jogi útvesztőkhöz hasonlóan a nem szakképzett vásárlók részére mindazok a műszaki problémák és körülmények átláthatatlanok, amelyek egy ingatlan értékét és a benne élvezhető életminőséget nagymértékben befolyásolják. Sok vevő első ránézésre egy rendkívül csábítónak tűnő ajánlat kapcsán az idevágó kétségeit elhessegeti magától. Munkatársunk tételesen feltárja és megismerteti a vevővel a lakások műszaki körülményeit

Odafigyelés

Hisszük, hogy sikerünket az értékesített ingatlanok számán túl elsősorban Ügyfeleink elégedettsége jelenti. Munkatársaink kellemes, minőségi irodakörnyezetben, maximális odafigyeléssel, empátiával térképezik fel a vásárolni szándékozók igényeit. Tapasztalataikra támaszkodva képesek megfogalmazni az Ügyfelekben élő, de még nem tudatosult szándékokat, igényeket is.

Szakmai felkészültség, teljes körű kompetencia, az Ügyfél céljainak támogatása

Munkatársaink az elvártnál szélesebb körű ingatlanpiaci ismerettel rendelkeznek. Ez a szakértelem az ingatlanokkal, árakkal, jogi vonatkozásokkal kapcsolatos ismereteken túl magában foglalja a piac természetének, a vásárlás és eladás mozgatórugóinak ismeretét is. Tudatában vagyunk annak, hogy az ingatlanváltás egyúttal egy új élethelyzetet is jelent mind az eladó, mind pedig a vevő számára. A házasság, a születés a nyugdíj, de egy új vagyoni státusz kísérő jelensége szinte minden esetben az ingatlanok vétele és értékesítése. Hisszük, hogy az ingatlan, egyúttal az ingatlanos szakértelem is csupán eszköz. A fő cél egy új életminőség megteremtése vevőink és eladóink számára! Munkatársaink elsődleges feladata, hogy az ügyfél céljait megértsék! Azonosuljanak vele! Csak ezt követheti a hagyományos értelemben vett ingatlanszakmai tevékenység, a gyors eladás és a lelkiismeretes, szakszerű ingatlankeresés.

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Önnek van hitele?
Igen, deviza alapú CHF
Igen, forint alapú
Nincs, nincs is rá szükségem
Nincs, most van rá szükségem
Nincs, de befektetéssel kombinálnék