Munkatársunk segítséget nyújt Önnek, hogy ingatlanját gyorsan, kényelmesen, biztonságosan és a megfelelő áron értékesíthesse!

Az ingatlan a magyar családok legfontosabb vagyontárgya. A lakás, ház, amelyben élünk, gyakran egy élet munkájának gyümölcse. Számtalan olyan helyzet adódik életünkben, amikor ingatlanunkat valamilyen oknál fogva ? a legjobb esetben, egy új még komfortosabb ingatlan vásárlásának reményében ? értékesítenünk szükséges. Amennyiben úgy dönt, hogy lakásának, házának értékesítését szeretné szakemberekre bízni, válasszon bennünket, ami a következő előnyöket biztosítja az Ön számára:

Az Ön leendő vevője nagy valószínűséggel már más területen elégedett ügyfelünk!

?       Munkatársunk kiajánlhatja az Ön ingatlanját is tőkeerős befektetői ügyfélkörnek, illetve a cégcsoport egyéb elégedett ügyfeleinknek is.

?       Az Ön értékesíteni kívánt lakását, házát párhuzamosan széles körben meghirdetjük a közismert online és nyomtatott felületeken is.

?       Az eredményes hirdetéssel együtt járó jelentős költségeket átvállaljuk Öntől.

?       Szakképzett munkatársaink folyamatosan, a hét minden napján dolgoznak lakása/háza értékesítésén.

?       Rendszeres heti kapcsolatot tartunk Önnel, hogy az eladási folyamat során minden fontos eseményről tájékoztatást nyújtsunk.

?      Kizárólag fizetőképes, hitelképes ügyfelek számára mutatjuk be az Ön ingatlanját.

?      Megtaláljuk Önnek a megfelelő vevőt.

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Önnek van hitele?
Igen, deviza alapú CHF
Igen, forint alapú
Nincs, nincs is rá szükségem
Nincs, most van rá szükségem
Nincs, de befektetéssel kombinálnék